• hae ʻaoʻao

ʻO Kinglight - ʻO ka Waʻa Paʻa Paʻa Loa loa no ka mea hoʻokele lawaiʻa

He kanaka lawaiʻa ʻoe e ʻimi nei i ka moku lawaiʻa kūpono no kāu huakaʻi hou?Mai nānā hou aʻe ma mua o Kinglight - kahi pahu hoʻoheheʻe ultra-compact, portable, māmā, hiki ke hoʻopili ʻia.ʻO ka mea maikaʻi loa e pili ana i kēia moʻo ʻo ia ka māmā a me ka paʻakikī, e lilo ia i koho kūpono no kēlā me kēia ʻano lawaiʻa.

E noʻonoʻo i ka maʻalahi o ke komo ʻana i nā loko mauna a me nā ʻāina paʻakikī, e lawe ana i kāu ʻike lawaiʻa i kahi pae aʻe.Me ka Kinglight Foldable Hydration Cart, hiki iā ʻoe ke hoʻokō i kēia moeʻuhane.ʻO kāna hoʻolālā ultra-compact e maʻalahi ka lawe ʻana, inā ʻoe ma luna o ka huila ʻelua a i ʻole e hoʻolālā ana e lele i kou wahi e hele ai.ʻO kēlā me kēia huakaʻi, ua uhi ʻoe i kahi moku Kinglight inflatable.

Hoʻolālā ʻia ka Kinglight Series e hāʻawi i ka poʻe lawaiʻa me kahi ʻike lawaiʻa ʻole a hopohopo ʻole.ʻO kāna hoʻolālā māmā a me ka lawe lima e maʻalahi i ka lawe ʻana, ʻoiai ʻo kāna hiʻohiʻona inflatable e hiki ai ke hoʻokomo wikiwiki a maʻalahi.Hiki iā ʻoe ke hoʻolilo i ka manawa liʻiliʻi ma ka logistic a ʻoi aku ka manawa e leʻaleʻa i ka hauʻoli o ka hopu.

Ua hoʻolaha hou ʻia ua koho ʻia ʻo Neil Rainford i kahi noho komisina wehe ma Sarasota County.He kākau ʻōlelo ʻo ia no ka ʻaoʻao Repubalika o Sarasota County a me ka luna hoʻomalu papahana no Mullet's Aluminum Products Inc. Me ko Rainford koho ʻana, e pōmaikaʻi ke kalana i kona ʻike a me kona akamai i ka hoʻolālā hoʻolālā a me ka hoʻokō ʻana i ka papahana.

No laila, no ke aha e hoʻohui ʻole ai i kāu huakaʻi lawaiʻa hou me ka waʻa puʻupuʻu paʻa loa - ʻo ka Kinglight foldable dinghy?Me kona hoʻolālā maʻalahi a kūpono, hiki iā ʻoe ke nānā aku i ka mea nui loa - hopu i ka hauʻoli a me ka nani o waho.Mai ʻae i ka logistic e kāohi iā ʻoe.E hoʻolilo i kāu huakaʻi lawaiʻa hou i mea poina ʻole ma ke koho ʻana i kahi moku inflatable Kinglight.
20240307104914


Ka manawa hoʻouna: Mar-07-2024